Over mij

Ik ben geboren en getogen in Duitsland en heb in Nederland psychologie gestudeerd. Sinds  mijn afstuderen in 2007 ben ik werkzaam in de GGZ. Binnen verschillende instellingen in Amsterdam en Leiden heb ik ruime ervaring opgedaan met het behandelen en diagnosticeren van uiteenlopende problematiek. Ik ben verder opgeleid tot psychotherapeut.


Mijn ervaring is dat in elke psychische klacht een weg tot verandering ligt besloten waardoor een mens vollediger en rijker kan worden. Ik zie psychische klachten dan ook niet als tekortkoming maar als een kans. In mijn behandelingen heb ik dikwijls versteld gestaan door de veerkracht en het herstellend vermogen van mensen. Ik bied een veilig en warm contact aan, dat zich kenmerkt door respect en acceptatie. Met dit als basis pas ik mijn kennis toe en begeleid ik mensen op hun weg naar verandering, zelf-acceptatie en inzicht.  


Mijn expertise ligt vooral op het gebied van angst- en stemmingsklachten, zelfbeeld, emotieregulatie, hechting en problemen in de interactie met anderen. Ook heb ik ervaring in het werken met ADHD. 


Ik ben geregistreerd in het BIG register als psychotherapeut  onder nummer 79919381016.

Ik ben lid van de beroepsverenigingen NVP en LVVP.